Hangzoona Kft.

Hangzoona Kft.

Hangzoona Kft. az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, 1097 Budapest Ecseri út 3. címen működik. Várszegi Zoltán audiológus, hallásakusztikus, cégvezető 28 éve foglalkozik hallókészülékek illesztésével, beállításával. Az ügyvezető leggyorsabb elérhetősége: +36-30-206-0353, személyes találkozás előzetes megbeszélés szerint.

Egy hallókészülék önmagában még nem jelent jó hallást! A hallókészülékhez tartozó illeszték kiválasztása, a készülékek számítógéppel történő finomhangolása és a választható kiegészítő eszközök sokasága az, amely teljesebbé teszi a hallást a mindennapokban.

Hangzoona kft. - Audiológia

Hangzoona kft. – Audiológia


Phonak hallókészülékek programozása, beállítása, finomhangolása a Phonak Target programmal a magántanárnál is elérhető távbeállítással, a legjobb beszédérhetőség érdekében megváltozott akusztikai környezetre.

A Hangzoona Kft. szolgáltatása nem közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatás, ezért a vizsgálatok térítés ellenében vehetők igénybe. Az audiológián történő vizsgálatok árai, amennyiben a rehabilitáció (hallókészülékkel) fél éven belül helyben történik, a nem támogatott termékek vásárlásakor beszámíthatók. A hallókészülékek árai hatóságilag szabott árak, amelyek ITT lehet megtekinteni.

Hangzoona Kft. oep sejk lista termékek

Hangzoona Kft. oep sejk lista termékek

A Hangzoona Kft. audiológián a segédeszközök jogosultság szerinti támogatással vásárolhatók meg, teljes NEAK ügyintézéssel. (Hallókészülékek, hallókészülék illesztékek, elemek)

Máshol kapott hallókészülék esetében a hallás feltérképezése és a hallókészülékek átvizsgálása és beállítása, egyszeri 15.000 Ft, gondozásba vétel megállapodás szerint.

Hallásvizsgálat gyermekeknél

15.000 FtNem biztos, hogy minden vizsgálat kivitelezhető az első alkalommal! Tartalma: Otoscopos vizsgálat, Tympanometria, Audiometria (lég és csontvezetéses hallásvizsgálat), Tanácsadás Időtartam kb. 1 óra

Hallásvizsgálat felnőtteknél

15.000 FtTartalma: Otoscopos vizsgálat, Tympanometria, Audiometriat (lég és csontvezetéses hallásvizsgálat, beszédaudiometria), Stapedius reflex vizsgálat, Tanácsadás Időtartam kb. 1 óra

Objektív vizsgálatok: BERA/ASSR/

25.000 FtCsak spontán alvásban tudjuk kivitelezni (általában 8 hónapos korig)
 

Szubjektív audiológiai vizsgálatok:

Életkortól függő módszerekkel (vizuális megerősítés – játékaudiometria) tisztahang küszöb audiometria, beszéd audiometria.

Hallókészülékek és hallókészülék kiegészítőinek kiválasztása:

Próbahordás lehetőségével 5 hallókészülék gyártó számtalan termékén túl, a kiegészítő eszközök otthoni – iskolai kipróbálásra is lehetőség van. Kommunikációt megkönnyítő rendszerek beszerzése. Teljeskörű NEAK ügyintézés. Egyedi fülilleszték kiválasztása, fülminta vétel, megrendelés, illesztés. Próbahordás alatti távprogramozási lehetőség.

Hallókészülék számítógépes finomhangolása:

A felhasználó szokásainak és igényeinek megfelelően. Objektív hallókészülék ellenőrzés Valós Fül Mérések (REM). Új illesztékek akusztikai csatolók kalibrálása a megfelelő hallókészülékhez.

Szerviz ügyintézés:

Ha csak kicsi a baj, megpróbáljuk azonnal megoldani. Ha szervízbe kell küldeni a hallókészüléket, akkor cserekészüléket biztosítunk.

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.