Modul-01

Uki < Ube Non-isolated Buck Converter modul

Uki < Ube Non-isolated Buck Converter modul


Nem kell külön egy drága olcsó power bankot cipelni, a mobil eszközök töltéséhez ha elektromos kerekesszék vagy elektromos moped van, mert 2*12V-os sorba kötött ólom akku van benne amiben bőven elegendő áll rendelkezésre, csak át kell alakítani. Nem kell külön 230V-os töltőt sem cipelni minden készülékhez külön-külön. 

A bemeneti oldalt a 24V-os két sorba kötött akkura kell tenni, hogy egyenletes legyen a terhelés. A kimeneti oldalra lehet tenni Uki = 5V/3A fogyasztót vagy egy másik modul felhasználásával Uki=12V/3A fogyasztót.

A modul vezeték és burkolat nélküli ára kb. 2USA $/db + szállítás és kb. 6 hét alatt megérkezik ha csomagkövető módon van a szállítás. Csomagkövető nélkül 12 hét is lehet a szállítás és nem garantált a megérkezés.

A dobozt 3D nyomtatóval lehet hozzá készíteni egyedileg vagy esetleg hasonló méretben lehet kapni és a kétoldalas szuper erős szivacsos ragasztóval a dobozba kell rögzíteni. A 3D nyomtatott dobozba kell megoldani a külső csatlakozók rögzítését is szükséges számban és kialakításban.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.