Csődtömeg

Csődtömeg

“2 éve próbálkoztam felnőttképzésen, de másfél hónap után be kellett látnom, hogy nem tudom teljesíteni az elvárást, nem tudtam felkészülni, nem hallottam szinte semmit, és így feladtam, nem tehettem mást. Nem volt így értelme, nem tudtam a “normális” emberekhez felzárkózni, és nem az akaratban volt a hiba. A gyakorlat még rosszabb volt, akkor tényleg csak álltam, és fogalmam sem volt, mi a teendő, míg mások már tették, amit az oktató mondott. Szégyen, szomorúság, igazságtalanság ez volt a másfél hónap.”

Állítások

Állítások

„A tanár kezdeményezte a felmentést. Közölte, hogy neki nincs ereje, türelme külön elmagyarázni mindent nekem, aki nem hall jól.”

csődtömeg - eszközök

csődtömeg – eszközök

„Nem mindig vették figyelembe, hogy közelebb szeretnék ülni, hogy mindent jól halljak, valamint a rendkívül visszhangos teremben hiába ültem közelebb, ez szinte semmit nem segített (visszhangot még a mai modern hallókészülékek sem tudják megfelelően kezelni a beszédérthetőség érdekében)”

csődtömeg - képzés

csődtömeg – képzés

„Nem tudják, hogyan kell tanítani, milyen feladatokat tudok megoldani, nem gondoltak arra, hogy akadálymentes legyen a tananyag, vagy a vizsgaanyag.”

csődtömeg - miben akadályoz

csődtömeg – miben akadályoz

„Nem tudok hitelesen válaszolni azokra a kérdésekre, hogy ért e hátrányos megkülönböztetés az oktatásban, mivel mióta megváltozott munkaképességű vagyok (7éve) szerettem volna ugyan tanulni, de sosem mertem belevágni a nehézségek miatt.”

csődtömeg - okok

csődtömeg – okok


Forrás: ITT

Címke , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.